Culegeri

  • Manuale Scolare:
  • 107   1 - 20
Auxiliare scolare. 850 de exercitii si probleme despre matematica. Antrenament matematic la clasa si acasa.... Detalii »
Editura: Pro Vita   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Consideram aparitia acestei lucrari un element de noutate care sa imbogateasca tematicile diferitelor culegeri un punct de sprijin in activitatea de perfectionare a cadrelor didactice debutante si a celor necalificate. - prof Gr I Veronica ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru. Fizica clasa a 6-a culegere de probleme- Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Rodica Dinescu. Matematica Cls 2 Culegere Pentru Copii Isteti - Rodica Dinescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Culegerea de matematica si explorarea mediului pentru clasa I completeaza┬ánumarul de exercitii si probleme, uneori insuficiente, din manual. Contine exercitii diversificate, atractive, iar problemele aprofundeaza┬ási consolideaza┬ánotiunil... Detalii »
Categorie: Clasa I
An de completare. Cele 6 mari teme sunt intr-o singura carte:1)Cine sunt / suntem? 2)Cand / Cum si de ce se intampla?3)Cum este / a fost si va fi aici pe pamant?4)Cine si cum planifica / organizeaza o activitate?5)Cu ce si cum exprimam ceea ce simtim?6)Ce si... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Clasa I. O culegere de matematica actuala si imbunatatita ce cuprinde exercitii si probleme care il vor calauzi pe elev pas cu pas pe tot parcursul materiei predate de invatator.... Detalii »
Editura: Erc Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica. Culegere de probleme si subiecte pentru teza. Clasa a VI-a. Semestrul I este gandita si elaborata in conformitate cu programa scolara ca un instrument de lucru complementar manualelor alternative necesar pentru exersare... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. 950 de exercitii si probleme. Antrenament matematic la clasa si acasa.... Detalii »
Editura: Pro Vita   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Culegerea pune la dispozitia profesorilor de matematica un instrument de lucru care acopera printr-o gama variata de exercitii noua programa scolara oferind in acelasi timp probe pentru evaluarea curenta de tip formativ si pentru evaluarea ... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta culegere este destinata concretizarii unor obiective de referinta si activitati de invatare cuprinse in programele scolare de geografie din clasele V-VIII. Succesiunea capitolelor (Geografie generala Geografia continentelor si Geogr... Detalii »
Editura: Cd Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta carte face parte din colectia Culegeri I-IV a editurii Aramis.... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Auxiliar pentru manualul de Limba si literatura romana Suport pentru o disciplina optionala din aria curriculara Limba si comunicare Materialul contribuie la dezvoltarea competentelor si capacitatilor de comunicare precum si la imbogatirea ... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta culegere face parte din colectia Lucrari didactice a editurii Coresi si contine peste 300 de exercitii bogat ilustrate variate ca grad de dificultate. Cuprinde trei sectiuni: Arii semantice Structuri de limba esentiale Teste de eval... Detalii »
Editura: Coresi   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Luminita Vladescu, Corneliu Tarabasanu-Mihaila. Chimie clasa 10. Culegere - Luminita Vladescu, Luminita Irinel Doicin, Corneliu Tarabasanu-Mihaila... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Anastasia Popa. Matematica si explorarea mediului cls 2 culegere - Anastasia Popa... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Rodica Dinescu. Culegere de matematica pentru copii isteti cls 3 - Rodica Dinescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Marius Burtea, Georgeta Burtea. Matematica clasa 12 M1 culegere de exercitii si probleme - Marius Burtea, Georgeta Burtea... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minulescu. Matematica si explorarea mediului cls 1 culegere pentru copii isteti - Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minulescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Elena Stefanescu, Dorina Cristescu. Comunicare in limba romana - Clasa a 1-a - Culegere fise de lucru - Elena Stefanescu, Dorina Cristescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
  • Manuale Scolare:
  • 107   1 - 20