Algebra

  • Manuale Scolare:
  • 33   1 - 20
Marius Burtea, Georgeta Burtea. Matematica cls 9 algebra, geometrie, trigonometrie - Marius Burtea, Georgeta Burtea... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica. Matematica cls 6 exercitii si probleme algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica... Detalii »
Categorie: Manuale Clasa 5
Anton Negrila, Maria Negrila. Matematica. Algebra, geometrie - Clasa 8 - Partea Ii, Semestrul 2. Consolidare - Anton Negrila, Maria Negrila... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Felicia Sandulescu. Matematica clasa 7 exercitii si probleme algebra si geometrie - Felicia Sandulescu... Detalii »
Categorie: Manuale Clasa 5
Auxiliare scolare. Lucrarea ofera cititorului un bogat material despre calculul matriceal. Termenul de matrice a fost introdus de matematicianul englez James Joseph Sylvester (1814-1897) in lucrarea On a New Class of Theorems publicata in 1850. De atunci s-au... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Ovidiu Sontea. Elemente de algebra liniara - Ovidiu Sontea... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Petre Simion, Victor Nicolae. Memorator matematica cls 9-12: Algebra - Petre Simion, Victor Nicolae... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Matematica. Memorator. Matematica pentru clasele 5-8 este structurat in concordanta cu programa scolara in vigoare, fiind un instrument util elevilor de gimnaziu atat pe parcursul celor patru ani de studiu (in timpul invatarii curente si al recapitular... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Auxiliare Scolare
Stiinte Exacte.
Editura: Matrix Rom   Categorie: Carti De Specialitate
Stiinte Exacte. Sa presupunem ca suntem in prima zi a inventarii cubului Rubik si amestecam culorile de pe fetele sale fara sa inregistram operatiile efectuate si nu dispunem inca de o strategie de rezolvare. Ar putea un calculator sa refaca imediat culori... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Carti De Specialitate
Auxiliare scolare. Matematica - Algebra si geometrie. Exercitii si probleme clasa a VII-a. Editie revizuita 2011 este un material deosebit de util pentru lucrul la clasa cat si pentru temele individuale ce surprinde toate aspectele importante ale programei ac... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Matematica - Algebra si geometrie. Exercitii si probleme clasa a VI-a. Editie revizuita 2011 este un material util atat pentru lucrul la clasa cat si pentru temele individuale ce surprinde toate aspectele importante ale programei actuale de... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Matematica - Algebra. Exercitii si probleme clasa a V-a. Editie revizuita 2011 este un material deosebit de util atat pentru lucrul la clasa cat si pentru temele individuale ce surprinde toate aspectele importante ale programei actuale. Pro... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Acest memorator a aparut la editura Booklet. Memorator de matematica. Algebra pentru clasele IX-XII este un ghid util elevilor de nivel liceal atat pentru realizarea temelor si a activitatilor zilnice de la clasa cat si pentru pregatirea ex... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea contine un numar impresionant de exercitii si probleme de algebra si analiza matematica in marea lor majoritate avand solutii complete. Cartea are ca scop sprijinirea elevilor pentru activitatea curenta la clasa pentru concursuri s... Detalii »
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare este publicata la editura Corint. Elementele de baza in rezolvarea de exercitii si probleme. Culegere de exercitii si probleme aplicative pentru gimnaziu si liceu. Aceasta lucrare isi propune sa ofere intr-o forma compacta d... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Loredana Teleaga. Algebra pas cu pas. Mic memorator matematic - Loredana Teleaga... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Monica Nedelcu, Cristina Timu. Memorator de matematica clasa 5-8 (Algebra, Geometrie) - Monica Nedelcu, Cristina Timu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Teodor Poenaru. Algebra, ghid pentru gimnaziu - Teodor Poenaru... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Sorin Peligrad, Dan Zaharia, Maria Zaharia. Matematica. Algebra, geometrie - Clasa 5 - Partea Ii, Semestrul 2. Consolidare - Sorin Peligrad, Dan Zaharia, Maria Zaharia... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
  • Manuale Scolare:
  • 33   1 - 20