Gramatica

  • Manuale Scolare:
  • 116   1 - 20
Gramatici. Insusirea limbii engleze cu ajutorul unei gramatici traditionale este o conditie sine qua non pentru formarea unei baze solide de cunostinte. Cuprinzand elementele fundamentale ale foneticii si morfosintaxei limbii engleze gramatica de fata... Detalii »
Editura: Corint   Categorie: Gramatici Dictionare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare este un instrument util liceenilor care vor sustine proba de limba engleza la examenul de bacalaureat si candidatilor la admiterea in Academia de Politie Academia de Stiinte Economice (A.S.E.) si la Facultatea de Limbi Strai... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Greaca. Ghid De Conversatie Cu Dictionar Si Gramatica... Detalii »
Categorie: Diverse
Ecaterina Comisel. Gramatica limbii engleze bbc - Ecaterina Comisel... Detalii »
Categorie: Engleza
Japoneza. Ghid de conversatie cu dictionar si gramatica... Detalii »
Categorie: Diverse
Paul Larreya, Robert Asselineau. Gramatica limbii engleze - Paul Larreya, Robert Asselineau... Detalii »
Categorie: Engleza
Gerhard Helbig ,Joachim Buscha. Gramatica limbii germane standard - Gerhard Helbig ,Joachim Buscha... Detalii »
Categorie: Germana
Colrneliu Craciun. Compendiu De Gramatica Practica A Limbii Romane Cls 5-8 - Colrneliu Craciun... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Constantin Cruceru, Vasile Teodorescu. Gramatica limbii romane - Constantin Cruceru, Vasile Teodorescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Limba engleza. Aceasta lucrare este conceputa ca o modalitate de fixare a structurilor lingvistice esentiale ale limbii engleze, oferind unui public larg o cale individuala de verificare, sistematizare si consolidare a cunostintelor practice deja insusite... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limbi Straine
Ohara Donovetsky. Gramatica limbii romane ca o poveste - Ohara Donovetsky... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Cristina Johnson. Gramatica Limbii Engleze Cls 1-4 - Cristina Johnson... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Gramatici. Veti gasi in aceasta carte: reguli gramaticale si exceptiile lor exemplificari cu citate din literatura franceza situatii concrete de comunicare tabele de conjugare a verbelor neregulate observatii pe marginea subiectelor abordate. Obiectiv... Detalii »
Editura: Teora   Categorie: Gramatici Dictionare
Gramatici. Aceasta carte a aparut la editura Booklet. Gramatica limbii italiene si ghidul de conversatie ajuta cititorul sa foloseasca limba in viata cotidiana si sa inteleaga contextele sintactice si de vocabular in conversatii libere si in scris.... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Gramatici Dictionare
Gramatici. Aceasta carte a aparut la editura Booklet. Gramatica limbii spaniole si ghidul de conversatie ajuta cititorul sa foloseasca limba in viata cotidiana si sa inteleaga contextele sintactice si de vocabular in conversatii libere si in scris.... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Gramatici Dictionare
Cursuri. Cartea ofera o tratare sistematica a foneticii si morfologiei limbii italiene (aceasta din urma beneficiind de un studiu amplu urmarind planul Gramaticii limbii romane a Academiei cu respectarea insa a specificului limbii italiene) in exemp... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare
Gramatici. Clara completa si practica Gramatica este intentionata a facilita tuturor insusirea limbii italiene fie prin studiu individual fie in cadrul invatarii in grup printre cei vizati aflandu-se elevii de gimnaziu studentii ca si oricare dintre c... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare
Stiinte Umaniste. Aceasta carte este publicata la editura Niculescu autorul alegand 50 dintre cele mai frecvente greseli intalnite in cadrul studiului limbii romane in invatamantul preuniversitar din principalele zone de dificultate gramaticala (intre care s... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Carti De Specialitate
Gramatici. Acest volum raspunde celor mai importante intrebari referitoare la gramatica limbii spaniole intr-o forma clara si usor de retinut adresandu-se atat incepatorilor cat si avansatilor care doresc sa-si imbogateasca sau sa-si improspateze cuno... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare
Gramatici. Gramaticile din aceasta serie va ajuta sa invatati limba straina in modul cel mai simplu cu putinta. Lucrarile ofera o prezentare sistematica a limbii iar regulile clar formulate sunt exemplificate elocvent. De asemenea sunt prezentate cele... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare
  • Manuale Scolare:
  • 116   1 - 20