Teste Scolare

  • Manuale Scolare:
  • 285   1 - 20
Matematica. Lucrarea acopera in totalitate programa scolara pentru bacalaureat la disciplina INFORMATIC─é, Filiera teoretica, profilul real, specializarile: matematica-informatica, matematica-informatica intensiv informatica si Filiera vocationala, pro... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Auxiliare Scolare
Augustin Semenescu. Informatica. Breviar teoretic. Exercitii si teste. Modele - Augustin Semenescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Auxiliare scolare.
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Mihaela Georgescu. Romana evaluare nationala teste ed.2015 - Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Examinations. This set of four practice tests replicates the 2015 Cambridge English: Advanced exam in level, content, and format. The With Key edition includes access to an additional complete online practice test, and the Without Key edition includes ac... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Limba Engleza Oxford University Press
Caietul este structurat pe cele trei forme de evaluare: initiala, formativa┬ási sumativa. Sarcinile didactice sunt precedate de prezentarea unor situatii de viata, care cer anumite cunostinte si abilitati. Sub aspectul dificultatii, probele... Detalii »
Categorie: Clasa A Iv a
Cursuri.
Editura: Teora   Categorie: Gramatici Dictionare
Cursuri.
Editura: Niculescu   Categorie: Gramatici Dictionare
Auxiliare scolare. Lucrarea contine un foarte util ghid de pregatire a elevilor in vederea sustinerii cu succes a probelor de limba si literatura romana (scris si oral) din cadrul examenului de bacalaureat. Toate testele sunt alcatuite in conformitate cu prog... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare se adreseaza elevilor candidatilor la teza cu subiect unic si profesorilor de limba si literatura romana. Prin continut isi propune sa devina un instrument necesar in vederea formarii competentelor si aptitudinilor.Lucrarea ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Autoarele propun un numar impresionant de teste-grila pentru verificarea cunostintelor de limba romana necesare in principal pregatirii pentru admiterea in invatamantul superior.... Detalii »
Editura: Paideia   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea de fata contine un numar de 40 de teste alcatuite in conformitate cu programa scolara pentru evaluarea nationala si cu modelul de subiect propus de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare. Ea se adreseaza in special elevilor... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Conceputa intr-o maniera moderna lucrarea de fata cuprinde teste pentru limba romana matematica si cunoasterea mediului. Partea intai a fiecarui test cuprinde exercitii grila elevul trebuind sa aleaga raspunsul corect dintre cele patru alte... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare este un instrument util liceenilor care vor sustine proba de limba engleza la examenul de bacalaureat si candidatilor la admiterea in Academia de Politie Academia de Stiinte Economice (A.S.E.) si la Facultatea de Limbi Strai... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. - Facultatea de Drept- Facultatea de Administratie Publica- Academia de Politie- Scolile postliceale de agenti de politie li de subofiteri jandarmi- Academia Nationala de Informatii- Academia Fortelor Terestre- Facultatea de Jurnalism si st... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica. Exercitii. Probleme. Teste. pentru elevii de clasa a VIII-a este un instrument de lucru pentru verificarea cunostintelor dobandite si pregatirea viitoarelor examene. Cunostintele de algebra si de geometrie pot fi astfel... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta culegere este destinata concretizarii unor obiective de referinta si activitati de invatare cuprinse in programele scolare de geografie din clasele V-VIII. Succesiunea capitolelor (Geografie generala Geografia continentelor si Geogr... Detalii »
Editura: Cd Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea de fata constituie o aparitie inedita pe piata de carte scolara destinata invatamantului primar.Ea cuprinde 56 de teste de limba romana concepute dupa modelul celor cu care elevii se vor confrunta la concursurile si olimpiadele sco... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cele peste 500 de teste grila propun tinerilor pasionati de informatica o modalitate de a-si evalua cunostintele teoretice dobandite fie din compendiul cuprins in acelasi volum fie din manuale si cursurile scolare. Suficient de cuprinzatoar... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Un instrument de pregatire util pentru examenul de bacalaureat: are la baza programa pentru examenul de BACALAUREAT 2010 prezinta concis si complet termenii din lista continuta in programa: mecanica - 25 de termeni termodinamica - 23 de ter... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
  • Manuale Scolare:
  • 285   1 - 20