Teste Scolare

  • Manuale Scolare:
  • 285   1 - 20
Auxiliare scolare.
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Mihaela Georgescu. Romana evaluare nationala teste ed.2015 - Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Matematica. Lucrarea acopera in totalitate programa scolara pentru bacalaureat la disciplina INFORMATIC─é, Filiera teoretica, profilul real, specializarile: matematica-informatica, matematica-informatica intensiv informatica si Filiera vocationala, pro... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Auxiliare Scolare
Caietul este structurat pe cele trei forme de evaluare: initiala, formativa┬ási sumativa. Sarcinile didactice sunt precedate de prezentarea unor situatii de viata, care cer anumite cunostinte si abilitati. Sub aspectul dificultatii, probele... Detalii »
Categorie: Clasa A Iv a
Auxiliare scolare. Lucrarea contine un foarte util ghid de pregatire a elevilor in vederea sustinerii cu succes a probelor de limba si literatura romana (scris si oral) din cadrul examenului de bacalaureat. Toate testele sunt alcatuite in conformitate cu prog... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare se adreseaza elevilor candidatilor la teza cu subiect unic si profesorilor de limba si literatura romana. Prin continut isi propune sa devina un instrument necesar in vederea formarii competentelor si aptitudinilor.Lucrarea ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea de fata contine un numar de 40 de teste alcatuite in conformitate cu programa scolara pentru evaluarea nationala si cu modelul de subiect propus de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare. Ea se adreseaza in special elevilor... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Conceputa intr-o maniera moderna lucrarea de fata cuprinde teste pentru limba romana matematica si cunoasterea mediului. Partea intai a fiecarui test cuprinde exercitii grila elevul trebuind sa aleaga raspunsul corect dintre cele patru alte... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare este un instrument util liceenilor care vor sustine proba de limba engleza la examenul de bacalaureat si candidatilor la admiterea in Academia de Politie Academia de Stiinte Economice (A.S.E.) si la Facultatea de Limbi Strai... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. - Facultatea de Drept- Facultatea de Administratie Publica- Academia de Politie- Scolile postliceale de agenti de politie li de subofiteri jandarmi- Academia Nationala de Informatii- Academia Fortelor Terestre- Facultatea de Jurnalism si st... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta culegere este destinata concretizarii unor obiective de referinta si activitati de invatare cuprinse in programele scolare de geografie din clasele V-VIII. Succesiunea capitolelor (Geografie generala Geografia continentelor si Geogr... Detalii »
Editura: Cd Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea de fata constituie o aparitie inedita pe piata de carte scolara destinata invatamantului primar.Ea cuprinde 56 de teste de limba romana concepute dupa modelul celor cu care elevii se vor confrunta la concursurile si olimpiadele sco... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cele peste 500 de teste grila propun tinerilor pasionati de informatica o modalitate de a-si evalua cunostintele teoretice dobandite fie din compendiul cuprins in acelasi volum fie din manuale si cursurile scolare. Suficient de cuprinzatoar... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Un instrument de pregatire util pentru examenul de bacalaureat: are la baza programa pentru examenul de BACALAUREAT 2010 prezinta concis si complet termenii din lista continuta in programa: mecanica - 25 de termeni termodinamica - 23 de ter... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Volumul de fata cuprinde in prima parte teste de limba romana specifice care contin exercitii cu cerinte variate orientate spre domenii precum ortografia ortoepia formarea cuvintelor stratificarea vocabularului tipuri de limbaje figuri de s... Detalii »
Editura: All   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Pot sa merg la scoala? - Teste De Evaluare Pentru 5-7 Ani... Detalii »
Categorie: Carte Prescolara Joc
Carte de teste pentru prescolari 5-7 ani... Detalii »
Categorie: Carte Prescolara Joc
Matematici te invata sa socotesti - Ana Maria Grigoras... Detalii »
Categorie: Carte Prescolara Joc
Camelia Sima, Iuliana Dulica. Evaluare nationala cls 2 noile teste dupa model european - Cemelia Sima, Iuliana Dulica... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Petre Simion. Matematica M1 Breviar teoretic Exercitii si teste de evaluare pentru Bacalaureat ed.2016 - Petre Simion... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
  • Manuale Scolare:
  • 285   1 - 20