Exercitii si Probleme

  • Manuale Scolare:
  • 222   1 - 20
Luminita Irinel Doicin. Exercitii, probleme si jocuri de chimie pentru gimnaziu ed. 2014 - Luminita Irinel Doicin... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Auxiliare scolare. Consideram aparitia acestei lucrari un element de noutate care sa imbogateasca tematicile diferitelor culegeri un punct de sprijin in activitatea de perfectionare a cadrelor didactice debutante si a celor necalificate. - prof Gr I Veronica ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Contine: Probleme rezolvate Probleme propuse Solutii... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru. Fizica clasa a 6-a culegere de probleme- Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Constantin Dinu. Matematica cls 5 lectii. Probleme rezolvate - Constantin Dinu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica. Matematica cls 6 exercitii si probleme algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica... Detalii »
Categorie: Manuale Clasa 5
Catalin-Petru Nico. Matematica Cls 11 - Sinteze De Teorie, Exemple Rezolvate. Exercitii Si Probleme - Catalin-Petru Nico... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Felicia Sandulescu. Matematica clasa 7 exercitii si probleme algebra si geometrie - Felicia Sandulescu... Detalii »
Categorie: Manuale Clasa 5
Culegerea de matematica si explorarea mediului pentru clasa I completeaza┬ánumarul de exercitii si probleme, uneori insuficiente, din manual. Contine exercitii diversificate, atractive, iar problemele aprofundeaza┬ási consolideaza┬ánotiunil... Detalii »
Categorie: Clasa I
Stiinte Exacte. Partea I: ENUNTURICAPITOLUL 1. RecapitulareCAPITOLUL 2. Multimi functii numere reale numere complexeCAPITOLUL 3. Spatii metriceCAPITOLUL 4. ContinuitateCAPITOLUL 5. Integrala RiemannCAPITOLUL 6. Derivate si primitiveCAPITOLUL 7. SeriiCAPITO... Detalii »
Editura: Matrix Rom   Categorie: Carti De Specialitate
Clasa I. O culegere de matematica actuala si imbunatatita ce cuprinde exercitii si probleme care il vor calauzi pe elev pas cu pas pe tot parcursul materiei predate de invatator.... Detalii »
Editura: Erc Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea ofera cititorului un bogat material despre calculul matriceal. Termenul de matrice a fost introdus de matematicianul englez James Joseph Sylvester (1814-1897) in lucrarea On a New Class of Theorems publicata in 1850. De atunci s-au... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cartea se adreseaza in primul rand juniorilor elevilor din clasele VII-IX care se pregatesc pentru concursuri matematice de nivel national sau international. Solutiile problemelor fiind expuse in mod desfasurat pot constitui un etalon de pr... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cartea are drept scop prezentarea ideilor si tehnicilor care apar frecvent in abordarea unor probleme de tip O.I.M. (Olimpiada Internationala de Matematica) sau O.B.J. (Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori) barajele de selectie ... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Clasa a II-a. In lumea povestilor e mare agitatie! Alba-ca-Zapada Scufita Rosie Capra cu trei iezi sau Cenusareasa au nevoie de ajutorul tau! Or fi ele personaje din povesti celebre dar se mai incurca pe ici pe colo cand vine vorba de Tara matematicii! D... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta carte a aparut la edituraBooklet. Fizica. Exercitii si probleme se adreseaza elevilor din ciclul inferior al liceului (cls IX-X) precum si celor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat sau pentru examenele de admitere in in... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica. Culegere de probleme si subiecte pentru teza. Clasa a VI-a. Semestrul I este gandita si elaborata in conformitate cu programa scolara ca un instrument de lucru complementar manualelor alternative necesar pentru exersare... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Culegerea pune la dispozitia profesorilor de matematica un instrument de lucru care acopera printr-o gama variata de exercitii noua programa scolara oferind in acelasi timp probe pentru evaluarea curenta de tip formativ si pentru evaluarea ... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aflata la a III-a editie a sa Culegerea de matematica este in deplina concordanta cu noul Curriculum national si propune o gama larga si variata de probleme si exercitii atat de calcul cat si de logica matematica. Lucrarea se adreseaza tutu... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica. Exercitii. Probleme. Teste. pentru elevii de clasa a VIII-a este un instrument de lucru pentru verificarea cunostintelor dobandite si pregatirea viitoarelor examene. Cunostintele de algebra si de geometrie pot fi astfel... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
  • Manuale Scolare:
  • 222   1 - 20