Exercitii si Probleme

  • Manuale Scolare:
  • 222   1 - 20
Luminita Irinel Doicin. Exercitii, probleme si jocuri de chimie pentru gimnaziu ed. 2014 - Luminita Irinel Doicin... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Constantin Dinu. Matematica cls 5 lectii. Probleme rezolvate - Constantin Dinu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica. Matematica cls 6 exercitii si probleme algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica... Detalii »
Categorie: Manuale Clasa 5
Culegerea de matematica si explorarea mediului pentru clasa I completeaza┬ánumarul de exercitii si probleme, uneori insuficiente, din manual. Contine exercitii diversificate, atractive, iar problemele aprofundeaza┬ási consolideaza┬ánotiunil... Detalii »
Categorie: Clasa I
Stiinte Exacte. Partea I: ENUNTURICAPITOLUL 1. RecapitulareCAPITOLUL 2. Multimi functii numere reale numere complexeCAPITOLUL 3. Spatii metriceCAPITOLUL 4. ContinuitateCAPITOLUL 5. Integrala RiemannCAPITOLUL 6. Derivate si primitiveCAPITOLUL 7. SeriiCAPITO... Detalii »
Editura: Matrix Rom   Categorie: Carti De Specialitate
Auxiliare scolare. Consideram aparitia acestei lucrari un element de noutate care sa imbogateasca tematicile diferitelor culegeri un punct de sprijin in activitatea de perfectionare a cadrelor didactice debutante si a celor necalificate. - prof Gr I Veronica ... Detalii »
Editura: Lumen   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Clasa I. O culegere de matematica actuala si imbunatatita ce cuprinde exercitii si probleme care il vor calauzi pe elev pas cu pas pe tot parcursul materiei predate de invatator.... Detalii »
Editura: Erc Press   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea ofera cititorului un bogat material despre calculul matriceal. Termenul de matrice a fost introdus de matematicianul englez James Joseph Sylvester (1814-1897) in lucrarea On a New Class of Theorems publicata in 1850. De atunci s-au... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cartea se adreseaza in primul rand juniorilor elevilor din clasele VII-IX care se pregatesc pentru concursuri matematice de nivel national sau international. Solutiile problemelor fiind expuse in mod desfasurat pot constitui un etalon de pr... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cartea are drept scop prezentarea ideilor si tehnicilor care apar frecvent in abordarea unor probleme de tip O.I.M. (Olimpiada Internationala de Matematica) sau O.B.J. (Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori) barajele de selectie ... Detalii »
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Contine: Probleme rezolvate Probleme propuse Solutii... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta carte a aparut la edituraBooklet. Fizica. Exercitii si probleme se adreseaza elevilor din ciclul inferior al liceului (cls IX-X) precum si celor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat sau pentru examenele de admitere in in... Detalii »
Editura: Booklet   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Lucrarea Matematica. Culegere de probleme si subiecte pentru teza. Clasa a VI-a. Semestrul I este gandita si elaborata in conformitate cu programa scolara ca un instrument de lucru complementar manualelor alternative necesar pentru exersare... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Culegerea pune la dispozitia profesorilor de matematica un instrument de lucru care acopera printr-o gama variata de exercitii noua programa scolara oferind in acelasi timp probe pentru evaluarea curenta de tip formativ si pentru evaluarea ... Detalii »
Editura: Sigma   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare.
Editura: Didactica Si Pedagogica   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Un instrument de pregatire util pentru examenul de bacalaureat: are la baza programa pentru examenul de BACALAUREAT 2010 prezinta concis si complet termenii din lista continuta in programa: mecanica - 25 de termeni termodinamica - 23 de ter... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Marius Burtea, Georgeta Burtea. Matematica clasa 12 M1 culegere de exercitii si probleme - Marius Burtea, Georgeta Burtea... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru. Fizica clasa a 6-a culegere de probleme- Constantin Corega, Dorel Haralamb, Seyl Talpalaru... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Paraschiva Arsene, Cecilia Marinescu. Chimie Organica. Teorie si probleme pentru performanta, Bac si Admitere - Paraschiva Arsene, Cecilia Marinescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Catalin-Petru Nico. Matematica Cls 11 - Sinteze De Teorie, Exemple Rezolvate. Exercitii Si Probleme - Catalin-Petru Nico... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
  • Manuale Scolare:
  • 222   1 - 20