Teste Grila

  • Manuale Scolare:
  • 14   1 - 14
Auxiliare scolare.
Editura: Gil   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Aceasta lucrare este un instrument util liceenilor care vor sustine proba de limba engleza la examenul de bacalaureat si candidatilor la admiterea in Academia de Politie Academia de Stiinte Economice (A.S.E.) si la Facultatea de Limbi Strai... Detalii »
Editura: Carminis   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. - Facultatea de Drept- Facultatea de Administratie Publica- Academia de Politie- Scolile postliceale de agenti de politie li de subofiteri jandarmi- Academia Nationala de Informatii- Academia Fortelor Terestre- Facultatea de Jurnalism si st... Detalii »
Editura: Niculescu   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Cele peste 500 de teste grila propun tinerilor pasionati de informatica o modalitate de a-si evalua cunostintele teoretice dobandite fie din compendiul cuprins in acelasi volum fie din manuale si cursurile scolare. Suficient de cuprinzatoar... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Auxiliare scolare. Un instrument de pregatire util pentru examenul de bacalaureat: are la baza programa pentru examenul de BACALAUREAT 2010 prezinta concis si complet termenii din lista continuta in programa: mecanica - 25 de termeni termodinamica - 23 de ter... Detalii »
Editura: Polirom   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Luminita Enescu. Teste grila de fizica pentru admiterea la Politehnica - Luminita Enescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Eduard Dancila, Ioan Dancila. Matematica. Teste grila pentru clasa 1-4 cu solutii comentate - Eduard Dancila, Ioan Dancila... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Luiza Popescu. Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior - Luiza Popescu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Auxiliare scolare. Lucrarea de fata se adreseaza in primul rand candidatilor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti fiind un instrument deosebit de util in vederea pregatirii concursului de admitere. Se remarca prin volumul generos al itemilor d... Detalii »
Editura: Paralela 45   Categorie: Manuale Si Auxiliare Scolare
Mona Arhire, Anamaria Micu. Limba engleza 1600 de teste grila - Mona Arhire, Anamaria Micu... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Valentina Nistor. Limba franceza. 1200 de Teste Grila - Valentina Nistor... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Paul Didita, Adriana Didita. Evaluare prin teste-grila Academia de politie Admitere si Bac - Paul Didita, Adriana Didita... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
Limba si literatura romana. - Facultatea de Drept - Facultatea de Administratie Publica - Academia de Politie - Scolile postliceale de agenti de politie li de subofiteri jandarmi - Academia Nationala de Informatii - Academia Fortelor Terestre - Facultatea de Jurnalism... Detalii »
Editura: Editura Niculescu   Categorie: Auxiliare Scolare
Eduard Dancila, Ioan Dancila. Matematica teste grila pentru clasele V-VI - Eduard Dancila, Ioan Dancila... Detalii »
Categorie: Culegeri Auxiliare
  • Manuale Scolare:
  • 14   1 - 14